avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale angajare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

angajare

Buna seara.Lucrez la o firma am fost angajat din somaj cu c.i.m pe perioada determinata de sase luni nu am primit salariul de 3 luni unde pot sa ma adresez pentru aoblliga pe patron sa-mi achite salariul Am gasit un loc de munca mai serios cum pot sa=mi schimb locul de munca va multumesc
Cel mai recent răspuns: doru_s , utilizator 17:18, 4 Iulie 2011
Depuneti o sesizare la ITM. Se vor ocupa dumnealor de aceasta problema. Daca nu a sunt platite salariile, va puteti adresa instantei cu actiune ..veti castiga cu siguranta.
sesizare la ITM
stiti cumva o "intrare" la <a href="[ link extern ] .
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
doru_s, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contractul de munca shiro shiro Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu clauzele contractuale pe care unele firme ti le baga sub nas sa le semnezi si aflii abia la ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj? hannacska hannacska Buna dimineata! Am o situatie \\"ciudata\\" impreuna cu mai multi colegi.Lucram la o firma care a intrat in insolventa recent. Acelas proprietar de firma ... (vezi toată discuția)
Lucrez 8h/zi si am carte de munca pe 4h AdrianSilviu AdrianSilviu Buna ziua, acum un an si jumatate m-am angajat la o firma unde am primit un salariu de 6 mil si promisiunea ca-mi va face si cartea de munca. Dupa 10 luni mi ... (vezi toată discuția)