avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

BUNA ZIUA, PARINTI MEI AU DIVORTATA IN URMA CU 6 ANI , TATAL MEU SA INTELES CU MAMA MEA PENTRU A-MI TRIMITE PENSIE ALIMENTARA IN VALOARE DE 250 DE EURO LUNAR, DEOARECE EL LUCREAZA IN ITALIA SI ARE CETATENIE ITALIANA. CAT TIMP AM FOST MINORA, IMI TRIMITEA O DATA LA 3 LUNI , DEOARECE DOAR DUPA 3 LUNI IL PUTEA DA MAMA IN JUDECATA. PROBLEMA ESTE URMATOARE EU ACUM AM 20 DE ANI SUNT STUDENTA , SI AS DORI SA STIU DACA EL POATE SA-MI DEA PENSIA ALIMENTARA DIN URMA ADICA DE LA 17 ANI JUMATATE, SI DACA IMI POATE TRIMITE PENSIA IN TIMPUL FACULTATII LUNAR.VA MULTUMESC , DIANA
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:44, 22 Iunie 2011
pt a primi pensie sau macar sa puteti spera ca primiti, trebuie sa-l actionati pe tata in judecata.
in legatura cu inm-ul, postati intrebarea in sectiunea rezervata acestui subiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Zuzu89 Zuzu89 Buna ,ma numesc Ana ,am 21 de ani si tocmai termin al doilea an de facultate iar in prezent locuiesc cu mama mea.Aceasta a facut un proces pentru pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara alynutza_lolita alynutza_lolita ma numesc Alina am 20 de ani si sunt curioasa de un lucru la varsta de 15 ani jumate tatal meu nu mia mai platit pensia alimentara ma tot amanat spunanumi ca ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara copil minor bucurluminita bucurluminita Am un copil de 17 ani, rezultat in urma casatoriei si recunoscut de tatal lui, am divortat de fostul sot cand copilul avea 2 ani.S-a fixat apoi suma ce ... (vezi toată discuția)