avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... asigurare locuinta - credit nevoi personale cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

asigurare locuinta - credit nevoi personale cu garantii (ipoteca locuintei)

Buna ziua,
Intentionez sa iau un credit de nevoie personale cu garantii (ipoteca locuintei). Banca solicita asigurarea locuintei si asigurare de viata. Eu am deja asigurare facultativa completa a locuintei (care acopera si asigurarea obligatorie) si asigurare de viata si invaliditate permanenta.
Poate banca sa-mi impuna inca un rand de asigurari ?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Miluka , utilizator 15:28, 21 Iunie 2011
In principiu nu, dar cel mai bine ei poate sa va spuna daca acepta ceea ce aveti deja facut ca asigurare.
Nu ar mai trebui sa incheiati o alta polita, devreme ce aveti una care acopera riscurile pentru care si banca v-ar putea obliga sa va asigurati.Prezentati polita pe care o aveti si lasati-le o copie .Am procedat si eu la fel la un moment dat :)
Deacord cu dna, cu completarea ca trebuie sa cesionati bancii cele doua polite.
Multumesc pt raspuns. Totusi, stiti cumva daca avem o baza legala in acest sens ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie de locuinta si asigurarea facultativa Heidy Heidy Buna ziua, Am o asigurare facultativa a locuintei mele care este cesionata in favoarea bancii la care am credit si VREAU (pentru a fi acoperita din mai ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintelor StanPatitulPensionar StanPatitulPensionar Am un credit imobiliar la care asigurarea locuinţei o fac eu, anual, şi o cesionez băncii, şi am alt credit cu garanţie imobiliară (pe altă locuinţă), ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta cesionata in favoarea bancii n_roxxanne n_roxxanne Am in derulare un credit ipotecar la care mai am de achitat rate inca 2 ani.Conform unui paragraf din contract trebuie sa innoiesc polita de asigurare a ... (vezi toată discuția)