avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cat timp dureaza o evacuare silita
Discuție deschisă în Executare silită

cat timp dureaza o evacuare silita

stau intr-o casa de la icral,am fost intervenienti intr-un proces de revendicare pe care la-m pierdut.propietaru sa dus la un executor sa ne de evacueze. 1.daca noi nu plecam cat timp dureaza o evacuare silita. 2.daca plecam trebuie sa facem un proces de predare a spatiului cu propietarul.
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 16:52, 23 Iunie 2011
se face relativ repede. Mai bine pleaca, va fi cu scandal si destul de costisitor. Evacuare PF costa doar onorariul intre 150-2200 lei. Sigur va lua maxim. + Cheltuieli de executare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare ...in timpul divortului. Gabriella68 Gabriella68 Va rog sa-ma lamuriti daca si ce argumente legale ar putea avea cineva(varul meu) in timpul divortului , pentru a o face pe sotie sa parasesca domiciliul, care ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias Omega1983 Omega1983 Buna ziua! Am inchiriat unei persoane care parea foarte ok, respectios si asa mai departe, pentru ca apoi sa aflu ca face des scandal deranjand vecinii. Mai ... (vezi toată discuția)
Evacuare lucian paduraru lucian paduraru Poate sa-mi spuna cineva cit se plateste la axecutor pentru o evacuare a cuiva care sta ilegal intr-un apartament de 2 camere si eu am sentinta invastita cu ... (vezi toată discuția)