avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii ?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii ?!

Buna seara,

In data de 08.06.2011 mi sa incheiat cim cu art 65 alin 1,am solicitat angajatorului plata a cel putin doua salarii compensatorii asa cum e specificat in ccm aplicablil pe ramura comert, Am facut aceasta cerere in scris cu nr de inregistrare cu termen de aplicare 30 zile. Pana in acest moment nu mi-a raspuns nici da nici nu .Intrebarea mea , Fac sesizare catre itm sau direct in instanta?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 21 Iunie 2011
Puteti face concomitent si sesizarea la ITM si actiunea in instanta - aceasta se depune la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna VALYTA VALYTA AM FOST CONCEDIATA DE CURAND IN BAZA ART 65 CODUL MUNCII (REDUCERE DE PERSONAL) SI AM CITIT PE NET CA AS AVEA DREPTUL LA UN SALARIU COMPENSATOR EGAL CU ... (vezi toată discuția)
Problema salariala boby78 boby78 Buna seara, As avea o intrebare.Ce este de facut in momentul in care am fost bagat in preaviz in care mi se specifica ca pana la data de 24.03.2011 mi se vor ... (vezi toată discuția)
Salariul compensator flori85 flori85 Buna ziua!Am si eu o mica nelamurire si v-asi ruga daca puteti sa ma ajutati!a-si dori sa stiu in cat timp de la terminarea preavizului,firma la care am lucrat ... (vezi toată discuția)