avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urgent

buna ziua,as dori sa stiu si eu ce sanse sunt pt incredinatrea unui minor catre tata,daca acesta este arestat?precizer ca mama nu s-a interesat de copil 6 ani de zile si ca a mai avut un alt copil cu un alt barbat pe care l-a lasat in spital?daca ne-am lega de chestia asta cu copilul abandonat se poate ca copilul sa fie luat de asistenta sociala?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 08:30, 22 Iunie 2011
si pana sa fie arestat tatal, copilul cu cine a stat? dvs doriti ca copilul sa fie crescut de un asistent maternal?
fetita a stat de cand s-a nascut la tata.doar de 2 zile mama a luat-o si nu mai vrea sa o dea pt ca a aflat ca el este arestat si este sigura ca legea i-o incredinteaza,fata nu este in tutela nimanui,s-au inteles de comun acord.
Depinde de multe aspecte, cat de hotarata e mama, daca are alta persoana cu care copilul sa stea sa nu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati andreea_galben andreea_galben buna seara,daca tatal este cunoscut cu atencedente penale si mama il da in judecata pt custodia copilului(o fetita de 6 ani)ei nefind necasatoriti si mama cu ... (vezi toată discuția)
Tutela ninasave ninasave Buna ziua Vreau sa va expun o situatie a unui copil al nimanui ,deocamdata .Este vorba de o fetita de noua ani nascuta de o mama care a murit si un tata ... (vezi toată discuția)
Urgent andreea_galben andreea_galben buna seara,as dori sa stiu si eu cum se procedeza atunci cand 2 oameni nu sunt casatoriti legitim dar au un copil.Un copil care nu este incredintat nici unuia ... (vezi toată discuția)