Am vrut sa cumpar o parapanta de la un individ cu care am vorbit pe messenger, mi-a dat contul in care sa ii virez banii, urmand sa imi trimita pachetul prin curier a doua zi. Am virat banii in contul respectiv insa parapanta nu a ajuns.. mai mult, aceasta persoana este de negasit. Cei de la banca mi-au spus ca banii nu se pot recupera. Ce pot face in situatia aceasta? Cineva m-a sfatuit sa fac o plangere penala la politie.... Va multumesc pt raspuns
sfatul meu e sa nu mai faci asa ceva nici o data, chiar daca ai gasi persoana respectiva , bani i-ai pus in cont de buna voie si nu ai cum sa- i mai recuperezi
evident , mi-am invatat lectia, insa este vorba de o suma destul de mare. in datele tranzactiei scrie clar avans pentru parapanta.. asadar nu este obligat sa mi-o livreze? practic el nu are cum sa justifice acei bani.
Buna ziua
ContSters144818
Am si eu o intrebare.Am comandat pe okazii.ro un telefon lg ku990 de nota 10 spunea in anunt....avea 30 de calificative 100% pozitive mi s-a parut de ... (vezi toată discuția)