avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

buna seara
daca eu am contract de munca pe perioada determinata si inainte sa expire contractul intru in concediu de risc maternal ce se intampla mi se prelungeste contractul de munca?eu nu am semnat contractul de munca iar unde trebuia sa semnez nu e semnat si pe deasupra sunt incadrata si la 4 ore si eu muncesc 8 ore.lucrez la aceasta firma de pe 1 aprilie.sunt gravida in 3 luni.ce trebuie sa fac in situatia de fata.daca am concediu medical 3 zile dat de la spital imi afecteaza concediul de risc?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:07, 21 Iunie 2011
Contractul de munca incheiat pe durata nedeterminata inceteaza de drept la sfarsitul perioadei pentru care a fost incheiat chiar daca sunteti in concediu medical. Angajatorul nu este obligat sa va prelungeasca contractul.
Pentru nerespectarea timpului de lucru puteti face sesizare la ITM.
Prezentati in scris dovada de la medic care atesta situatia dv.
Nu afecteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal retromusculo retromusculo Buna ziua, Pentru a putea obtine concediul de risc maternal este nevoie ca angajatorul sa-mi completeze o fisa cu riscurile la care sunt supusa? Daca ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate vs cim perioada determinata mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie. Avem o angajata la organizatie care incepand cu data de 07.06.2011 va intra in ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca e determinat (pana la final de ianuarie 2025). ... Soso17 Soso17 Contractul de munca e determinat (pana la final de ianuarie 2025). Gravida 23 saptamani, angajatorul este instiintat. In momentul de fata am recomandare de ... (vezi toată discuția)