avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune verbala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune verbala

Buna ziua! Am nevoie de sfatul unui avocat.. Ce pot face in cazul in care sunt agresata verbal pe strada? Mentionez faptul ca am fost la politie , nu am dat nici o declaratie datorita faptului ca nu am martor. Insa persoana respectiva persista cu agresiunea verbala, dat fiind faptul ca a fost averizata de catre un politist de proximitate. De fiecare data cand nu sunt insotita de nimeni incepe cu injurii. Ce pot face in asemenea situatii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tandarica , utilizator 09:10, 23 Iunie 2011
Are cineva vreo parere sau i s-a mai intamplat cuiva asa ceva? Si ce masuri a luat? :help:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ar fi trebuit sa faca politia romana? iata de ce nu functioneaza nimic! Costica33 Costica33 La cateva saptamini dupa ce m-am trezit cu o pisica moarta la usa mea, dupa ce am spus in sedinta ca un vecin a deteriorat liftul si ca ar trebui sa plateasca, ... (vezi toată discuția)
Metode de raspuns ale medicului la agresiune FAntonescu FAntonescu Aveam o serie de nelamuriri despre modalitatile in care un medic (eu sunt medic) sau o asistenta se pot apara activ impotriva agresiunilor si abuzurilor (mai ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei amenzi imense pentru nimic! AlexPiciu AlexPiciu Salut , numele meu este Alexandru si am o foarte mare neclaritate , si anume...in urma cu o saptamana am fost anuntat de catre o prietena ca un baiat mi`a ... (vezi toată discuția)