avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot beneficia de somaj?

buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca exista variante de a ma inscrie la somaj dat fiind ca in luna marie ac mi am dat demisia dupa 11 ani la aceeasi firma
inca nu am un nou ctr de munca
cum pot beneficia de somaj?
DACA POT EVIDENT
MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:55, 22 Iunie 2011
In cazul demisiei nu beneficiati de somaj.
Va puteti angaja cu contract pe perioada determinata si la expirarea acestuia va puteti inscrie la somaj daca in ultimele 24 de luni de la incetarea acestuia aveti cotizate 12 luni la fondul de somaj (din spusele dv. la aceasta data indepliniti conditia).
VA MULTUMESC
SA INTELEG CA ACEST CTR PE PER DET POATE FI SI PE 1 LUNA?
EXISTA DURATA MINIMA/
sa inteleg ca cele 12 luni de cotizare la f de somaj trebuie in fie in cadrul celor 24 de luni de la data exp acestui nou ctr pe per det?
Ati inteles bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada determinata camieudaria camieudaria intrebarea mea este urmatoarea ca si angajator , daca am un angajat cu contr pe per det , daca nu mai vreau sa-i prelungesc contr de munca sunt obligat sa-i ... (vezi toată discuția)
Contract determinat - am dreptul la somaj ??? madadogaru madadogaru Am un contract pe perioada determinata - respectiv 6 luni - si as vrea sa stiu daca pot beneficia de somaj dupa incheierea acestuia . Daca societatatea la ... (vezi toată discuția)
Cum ajung somer indemnizat? ADRIAN777 ADRIAN777 buna ziua, am 2 ani neintrerupti vechime pe cartea de munca, acum o sa a concedieze, ca sa primesc somaj ce pot face? ma angajez cu urmatoarea zi la un srl ... (vezi toată discuția)