avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de contraventie cu nereguli
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de contraventie cu nereguli

As dori daca se poate sa-mi spuna cineva ce nereguli sunt in completarea acestui proces verbal. Eu am observat ca lipseste ocupatia mea, lucru cerut de lege.

Mentionez ca el a fost ridicat personal de mine de la politia locala sector 1, iar fapta s-a petrecut cu 2 zile in urma completarii lui, respectiv 7 iulie.

Maine cel tarziu trebuie sa depun plangerea, daca puteti sa ma ajutati va rog!

[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2011
razvanmitre, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:43, 22 Iunie 2011
Faptul ca nu a trecut in PV locul dv de munca si ocupatia nu are importanta. O singura omisiune ar putea fi invocata si anume ca nu a fost pus sa semneze PV si un martor. Dar este posibil ca politia sa aiba poze cu masina dv parcata ilegal si atunci semnatura martorului nu mai are importanta. Asa ca daca vreti sa inaintati o contestatie, nu prea aveti sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare auto la 4-5m de la trecerea de pietoni tantan tantan Buna ziua. Astazi mi-a fost ridicata masina in sectorul 1. Situatia era urmatoarea: la intersectia a 2 strazi, dupa curba ce face intrarea pe straduta la 2-3 ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare doinytza doinytza Firma mea a primit de la Politia comunitara un proces-verbal de constatare contraventie cu amenda pentru parcare pe locul altuia. Problema este ca fapta cica ... (vezi toată discuția)
Proces verbal politie completat la alta data - posibilitate anulare intraveno intraveno Salut,am si o problema legata de PV Mie mi`a fost ridicata masina de la romana pe 24.07 in parcarea de la otv..au facut aia trecere chiar inainte cu cateva ... (vezi toată discuția)