avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... poprire din salariu pt pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

poprire din salariu pt pensie alimentara

am o hotarare impotriva tatalui meu care este obligat sa imi plateasca 16,6
% din salariu lunar pensia alimentara,cum el nu a mai platit din octombrie 2010 am fost la firma unde lucreaza si mi-au spus ca trb sa fac o cerere catre judecatoria de unde apartin pentru a trimite la randu ei si judecatoria catre firma aceasta poprire din salariu,acum eu nu stiu ce fel sa fac aceasta cerere,ma puteti ajuta? va multumesc
Cel mai recent răspuns: opt_mgh , utilizator 18:54, 31 Iulie 2011
Mergeti la un executor judecatoresc. Avand in vedere situatia dvs. mai mult ca sigur ca va va ajuta cu actele, aplicand taxele de executare tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Yoanageorgi Yoanageorgi Buna seara,am divortat la notar cu acordul ambelor parti avem un copil minor care a ramas cu domiciliul la mine si cu drept de vizita al tatalui....In legatura ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie alimentara??? nicoletacristina nicoletacristina Buna ziua. In urma unui divort cu minori (o fetita de 4 ani), pentru ca fostul sot, obligat la plata pensiei alimentara inca de la inceperea divortului,(adica ... (vezi toată discuția)