avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce pot sa fac ca sa imi recuperez cartea de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce pot sa fac ca sa imi recuperez cartea de munca?

buna ziua am o problema legata de cartea de munca am muncit la o societate timp de 2 ani aproape si am plecat in iarna cu preaviz totul ok dar nu mi-au dat nici pana in ziua de azi cartea de munca au trecut 8 luni aproape am fost la itm au gasito da mi-au spus ca nu pot sa mi-o dea pana nu aduc un act aditional in doi ani de zile mi-au trecut decat 3 luni de munca si am semnat state da erau la misto vad si au bagat demisia de cand am plecat si normal ca acum trebui sa le aduc prelungirea de contract da cei de la care am plecat nu vor sa se ocupe pe motiv ca nu au timp de mine asa ceva nu se poate ei trebuiau sa umble nu eu si acym imi zic ca nu au timp ce pot sa fac astept un raspuns din patrtea dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 23 Iunie 2011
Mergeti in audienta la inspectorul sef al ITM-ului sau la biroul juridic si vedeti ce solutie va confera pentru a se rezolva problema dvs - avand in vedere refuzul angajatorului de a va da acel act aditional spre a-l depune la ITM.

De asemenea, puteti depune plangere penala impotriva angajatorului pentru fals si uz de fals daca pe statele de plata nu exista semnatura dvs ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

State de plata nesemnate de angajat, caz penal? laculcunuferi laculcunuferi Tocmai am plecat de la un loc de munca unde am lucrat o buna perioada de timp. Cat timp am lucrat la aceasta firma, nu am vazut niciun stat de plata, nu am ... (vezi toată discuția)
Am inregistrat gresit act aditional pt suspendare contract munca andronutza andronutza Buna ziua. Am inregistrat gresit o suspendare de contract de munca deoarece nu trebuia sa-i fac angajatului respectiv acea suspendare, lucru ce am aflat mai ... (vezi toată discuția)
Falsificarea pontajului de munca catalin060666 catalin060666 buna ziua as dori si eu cateva lamuriri.e vorba de falsificarea unui pontaj in urma careia persoana incriminata este cercetata de comisia de disciplina.la ... (vezi toată discuția)