avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CE INSEAMNA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CE INSEAMNA

CE INSEAMNA ISSRS??:sorry:
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:15, 23 Iunie 2011
REFORMULEZ: 1:AMNARE PENTRU OBIECTIUNI LA RAPORTUL DE EXPERTIZA
2:AMANARE PENTRU DEPUNEREA RELATII ISSRS
Este vorba despre faptul ca sora mea , reclamanta in cazul de suuccesiune,reclama ca tatal meu mi-ar fi platit avansul la locuinta propietate personala.
Ceea ce contravine tuturor dovezilor aduse,atat de catre mine cat si de catre ea!
Expertiza se referea la reactualizarea sumei platita de catre tatal meu CA SI GARANT PLATITOR pentru apartamentul pe care ulterior l-am trecut la STAT,banii fiind returnati...
Intrebati la arhiva judecatoriei, si vedeti si incheierea de sedinta.Puteti sa va cereti dosarul, daca sunteti parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada partaj succesoral prislop prislop Va rog sa ma iertati ca insist pe aceeasi tema,dar am nevoie urgent de un raspuns. Concret: In anul 1981,am achizitionat de la ICVL,un apartament cu trei ... (vezi toată discuția)
Cine va plati cheltuielile de judecata OVIDIU SABAU OVIDIU SABAU sunt in proces de succesiune cu tatal si sora pentru ca nu au dorit sa se faca succesiunea casei dupa moartea mamai care a decedat in urma cu 14 ani am ajuns ... (vezi toată discuția)
Consultarea raportului de expertiza in arhiva instantei dumifilote dumifilote Am deschis o actiune de rectificare TP.. Instanta a considerat necesara o expertiza topo. Am platit onorariul provizoriu si dupa mai multe tergiversari ... (vezi toată discuția)