avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legat de Propunerea de Dezmembrare a Terenului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legat de Propunerea de Dezmembrare a Terenului

Buna ziua.
Am situatia urmatoare:Bunicii mele i-a fost retrocedat un teren.Ca mostenitori legali sunt cei 3 fii pe cate ia avut(printre care si tatal meu).Acum noi dorim sa dezmembram terenul in 3 parti.Este posibil sa se intocmeasca actele de proprietate direct pe mine (fiul) proprietar sau mai intai trebuie sa apara tatal si apoi sa facem vanzare cumparare pe numele meu???
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2011
DANILO101976, utilizator
Cel mai recent răspuns: DANILO101976 , utilizator 11:38, 19 August 2011
Faceti iesirea din indiviziune si apoi vanzarea-cumparea.
aveti idee care ar fii costurile notariale la cele doua operatiuni???
cum ar fii mai ieftin sa facem iesirea din indiviziune (mentionez ca ne-am inteles in priviinta impartii terenului) :in instanta sau la notar.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
DANILO101976, utilizator
un raspuns va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate notarul obiecta la valoarea unuei tranzactii de vanzare-cumparare ? atitirisca atitirisca Buna ziua, Tatal meu impreuna cu cei 3 frati ai lui au mostenit un teren de la parinti. Tata si inca un frate au cumparate(prin chitanta de mana, in ideea ... (vezi toată discuția)
Mostenire succesiun impartire teren + casa DanTudorache DanTudorache Buna ziua va rog sa ma indrumati in urmatoare problema: In urma decesului bunicilor tatal si matusa mea au mostenit (sucesiune) o casa si o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune nerantula nerantula Va rog sa-mi spuneti care este procedura notariala si ce tip de taxe se percep la iesirea din indiviziune (2 coproprietari pe un teren extravilan). Este ... (vezi toată discuția)