avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proprire salar
Discuție deschisă în Executare silită

proprire salar

Buna Ziua,
Daca mi-a venit proprire pe salar , si vreau sa chit toata datoria pot sa platesc creditoarei suma prin mandat postal si sa anunt executorul judecatoresc?Fara sa mai platesc cheltuielile de executare?
Inca nu au trecut 15 zile de cand am primit instiintarea propririi.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 16:30, 23 Iunie 2011
datorezi si onorariul si cheltuieli de executare din momentul depunerii cererii de executare la executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire ana_24 ana_24 Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine, am primit o instiintare de la Biroul Executorului Judecatoresc precum executarea silita prin infintarea unei ... (vezi toată discuția)
Plată executare judecătorească pentru o sumă de care nu am fost înștiințată de tribunal Giorgiana1986 Giorgiana1986 Bună ziua, Am avut un proces pe rol pe care l-am pierdut, la final a trebuit să plătesc cheltuielile de judecată ale celuilalt. Avocata a spus că ne va ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre banca a mostenirii nedezbatute Pisicat1182 Pisicat1182 In 2012 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 15 000 ron de la Ralfi IFN. Din 2014 nu am mai reusit sa platesc ratele lunare. In octombrie ... (vezi toată discuția)