avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Minciuna si calomnie!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Minciuna si calomnie!

Buna ziua,am lucrat in cadrul unei comapanii o perioada de sapte ani.Intr un final m am decis sa merg pentru o negociere de salariu,lucru care sa intamplat cu un raspuns negativ din partea angajatorului. Intre timp se constata lipsa unui bun,lucru care dealtfel incep o ancheta interna ,defapt nu stia nimeni daca este un furt sau o greseala de receptie.Intre timp sunt contactat de o firma pentru un job,lucru pe care l am si facut ulterior dandu mi demisia cu acordul partilor.Dupa plecarea mea au inceput sa circule barfele despre mine ,lucru care mi a afectat imaginea,cum ca am plecat din cauza "furtului sau greseli"Intre timp ei contacteza firma unde lucrez sub diferite pretexte stricandu mi imaginea si la locul actual de munca. Am fost anuntat ca imi voi pierde locul de munca si voi fi somer,cu toate ca nu am facut nimic,lucru pe care l am aflat ca oricum nu ma vor lasa in pace. Unde pot sa ma adresez pentru a mi face dreptate? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: OvidiuSilviu , utilizator 11:48, 24 Iunie 2011
incercat sa rezolvati pe cale amiabila la un birou de mediator acest prejudiciu de imagine, daca nu se poate pe cale amiabila mergeti in instanta
Problema este ca nu imi spun mie in fata,ci pur si simplu imi spun colegi de munca,si daca as merge in instanta ce sanse am ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision munca in strainatate? AlexandruFlorin999 AlexandruFlorin999 Buna dimineata, Pe data de 15.02 a.c. am semnat un contract de mediere cu o firma, in vederea angajarii in strainatate ( munca la depozit de legume, fructe ... (vezi toată discuția)
Amenintare - modalitati de aparare raisanadin raisanadin Am o problema foarte mare daca pot spune asa . Am fost cu un tip , am incercat sa fie ok , sa incerc o relatie cu el , a esuat, am pus STOP, si ne-am despartit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in cazul in care am purtat discutii cu o persoana ... cristinapavel81 cristinapavel81 Buna ziua. in cazul in care am purtat discutii cu o persoana care s-a recomandat fals ca fiind patron si mi-a oferit un loc de munca \"la misto\" iar eu am ... (vezi toată discuția)