avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deschidere cabinet kinetoterapie parter bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deschidere cabinet kinetoterapie parter bloc

Buna ziua,
Am cumparat un apartament la parterul unui bloc si as vrea sa deschid un cabinet de masaj si kinetoterapie;as fi interesat de ce aprobari am nevoie de la vecini(asociatie proprietari), si mai exact de la care dintre ei..cei cu care am perete comun sau toti cei de pe palier..
De asemenea ma intereseaza sa stiu daca este nevoie sa schimb destinatia spatiului in spaiu comercial(stiu ca se face la urbanism la primarie) sau este suficient acordul vecinilor.
Astept ajutorul dvs, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vladimirosky , utilizator 10:19, 24 Mai 2012
Da, trebuie sa o schimbati deoarece nu veti locui acolo, ci veti desfasura o activitate de prestari servicii.

Vi s-a raspuns de catre @adriantot. Pentru inceput va duceti la Reg. Comertului de unde va luati un formular specific pentru deschiderea unui punct de lucru, il completati la asociatia de proprietari unde vreti sa faceti aceasta activitate.



Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
elga50, moderator
Pana la urma v-ati deschis cabinetul?Imi puteti spune si mie de ce acte a fost nevoie, cat va costat si cat timp dureaza cu aproximatie. Cazul meu este identic cu al dumneavoastra doar ca apartamentul e inchiriat.....nu este proprietate personala.Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dumneavoastra!

Cu respect,
Vladimir

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil din spatiu locuibil in spatiu comercial ContSters64816 ContSters64816 Buna, Am si eu o problema ...detin un imobil..care este spatiu locuibil si as dori sa il transform in spatiu comercial si ulterior sa il inchiriez dar din ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet stomatologic gabi4d gabi4d Buna seara , De curand am cumparat o garsoniera situata la parterul unui bloc cu intentia de a amenaja un cabinet stomatologic. Am fost la Primarie , ... (vezi toată discuția)