avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept proprietate

Cum se poate obtine dreptul de proprietate al unui teren proprietate de stat aflat in folosinta gratuita si fara plata a cooperativei de consum pentru construirea unui complex comercial (din anul 1976 pina in prezent-atribuit conform Decretului 244/1955) ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:17, 24 Iunie 2011
Tebuie verificat regimul lui actual: proprietate publica sau privata a statului/judetului/localitatii. Daca este proprietate publica, nu se poate obtine dreptul de proprietate in nici un fel; daca este proprietate privata, o varianta ar fi cumpararea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul de sub spatiul comercial Marcela** Marcela** Buna seara, Am un spatiu comercial la parterul unui bloc, o parte din spatiu este sub bloc, iar o parte este in afara blocului. Spatiul l-am cumparat de la o ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate ContSters277278 ContSters277278 Buna ziua, Problema pe care vreau sa v-o expun este urmatoarea: - In anul 2009 mi s-a eliberat un titlu de proprietate pe un teren intravilan aflat in ... (vezi toată discuția)
Legea 18_1991 si decretul-lege 1990 serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi As dori sa aflu si eu care este regimul juridic al unui teren mostenit succesiv din perioada 1959 pana in prezent. Pentru asta doresc sa aflu interpretarea ... (vezi toată discuția)