avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs sentinta judecatoreasca

salutare!

in septembrie 2010 am actionat in instanta fostul angajattor, contestind decizia de desfiintare a postului detinut de mine.in luna martie, instanta a aprobat contestatia, obligind angajatorul la plata salariilor in toata aceasta perioada. angajatorul a facut recurs la sentinta, termenul stabilit fiind pentru luna noiembrie a acestui an.
intrebarea mea este urmatoarea: in cazul in care instanta superioara va respinge recursul intentat, il va obliga pe angajator la plata salariilor pina la data recursului, sau perioada va ramane cea stabilita de prima instanta?

merci
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 24 Iunie 2011
Plata salariilor, de regula, se face pentru perioada cuprinsa intre data incetarii c.i.m. si data efectiva a reintegrarii in munca.

Vedeti ce scrie in dispozitivul primei instante (solutia pronunta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bolt1234 bolt1234 un angajator a luat decizia de a desfiinta postul pe care eu eram angajat. l-am actionat in instanta cerind urmatoarele: \"sa se anuleze decizia de desfiintare ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva, recurs castigat, ce urmeaza? Adrian Lazarescu Adrian Lazarescu Buna ziua, Va rog respectuos, daca doriti sa ma ajutati cu niste lamuriri si eventual niste sfaturi referitor la urmatoarea situatie in care ma aflu: Am ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca neliionela neliionela buna va rog sfatuitima am fost in litigiu de munca si am cistigat cu rentoarcerea la locul de munca si tot timpul cit am avut procesul am fost in prenatal ... (vezi toată discuția)