avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum sa duci animalul de companie in alta tara?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum sa duci animalul de companie in alta tara?

Avem un caine de rasa coker spaniel,are deja 1 an si 6 luni si nu stim ce am putea face sal ducem in alta tara deoarece noi ne mutam si avem la cine sa-l lam aici dar nu putem pentru ca sa obisnuit cu noi si nu mai suporta pe altcineva. .......Va rog sa ne dati un raspuns cat mai repede deoarece noi vom pleca la 1 iulie.:sorry:
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:41, 24 Iunie 2011
Pai este destul de simplu...Mergeti la dr veterinar,ii faceti carnet de sanatate valabil in UE,ii pune cip pentru verificare,si cam atat...Depinde unde plecati...
Daca este in UE este destul de simplu,daca nu este mai complicat,pentru ca trebuie tinut in carantina animalul pana la 6 luni...
Mergem in Portugalia si mergem cu avionul...............dar de unde facem rost de bilet pentru ca noi avem biletele luate de 2 luni dar cainelui nu iam luat pentru ca nu am stiut ce o sa facem cu el.Am inteles ca biletul il vom lua de la aeroport si noi doar trebuie sa facem rost de cusca ,cip si pasaport dar mai avem o intrebare ..........putem sal trimitem si singur adica sal dam la cineva care sal trimita .........trebuie neaparat insotit?
cel mai sigur va interesati la compania cu care zburati si la aeroport

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete avion blue air Dorobat Nicoleta Carmen Dorobat Nicoleta Carmen Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o abordare juridica a unei probleme cu compania de zbor. Am cumparat 2 bilete de avion pentru mine si sotul meu dus-intors ... (vezi toată discuția)
Situatie foarte dificila Alexandru112 Alexandru112 Buna ziua,am 24 de ani si sunt la prima abatere.am fost acuzat ca am ajutat persoane de origine albaneza in repetate randuri sa treaca ilegal frontera din ... (vezi toată discuția)
Inselaciune,ce pot sa patesc? Misse Misse Buna ziua,sa va zic de la inceput: am vorbin cu un baiat di Ramnicul Valcea sa facem un schimb de console de joc care sunt destul de scumpe cateva sute de ... (vezi toată discuția)