avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune,ce pot sa patesc?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune,ce pot sa patesc?

Buna ziua,sa va zic de la inceput: am vorbin cu un baiat di Ramnicul Valcea sa facem un schimb de console de joc care sunt destul de scumpe cateva sute de lei,el mi-a trimis consola care am primito intro vineri iar sambata a doua zi consola lui sa stricat iar eu trebuia sa io trimit pe a mea luni iar ca urmare eu nu iam mai trimiso
dupa cateva luni am fost contactat de politie si am cazut la acord cu el sa ai trimit in schimb o suma de bani( 600 de lei) lam sunat si lam intrebat daca e de acord sa ai trimit bani in doua transe o data 300 si luna urmatoare inca 300. iam trimis 300 de lei o data iar acum trebuie sa ai trimit iar!
intrebarea me e daca nu ai mai trimit si ceilalti 300 de lei ce asi putea sa patesc?? Multumesc
Hmmm... nu mi se pare o fapta penala, s-ar putea ca Politia sa nu-l lase sa faca plangere penala sau sa o claseze, cred ca va trebui rezolvata in drept civil si cand va vedea cat costa un proces se va lasa pagubas. Problema din vina cui s-a stricat consola va trebui transata in drept civil, la fel de bine s-ar putea ca produsul sa fi fost prost si el sa fi stiut asta.
Mie imi pare inselaciune din moment ce ati oprit consola omului si nu i-ati trimis consola dvs la schimb, asa cum v-ati inteles. Mai mult cred ca exista un dosar penal si o sa fiti chemat la audiere la Politia care cerceteaza cauza, era bine daca va impacati cu persoana vatamata pentru a se clasa dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am vandut un laptop la cineva de pe internet. laptopul ... Evolution86 Evolution86 Buna ziua.am vandut un leptop la cineva pus pe un site de vanzari de catre mine.leptopul era bun cand lam vandut la ce lam folosit eu.si in starea in care ... (vezi toată discuția)
Citatie politie ContSters232336 ContSters232336 Am primit o citatie (nr1) de la politie ca trebuie sa ma prezint in data de X ora X la camera X , in orasul Y.. citatia am primito si am confirmat la posta ... (vezi toată discuția)
Plasa cu cumparaturi mariusbt1 mariusbt1 un amic cumpara de la un chiosc din piata[ulei,zahar,faina] si se duce sa le lase la cineva care vinde la taraba si il cunoaste,il roaga pe respectivul sa ai ... (vezi toată discuția)