Buna ziua,sa va zic de la inceput: am vorbin cu un baiat di Ramnicul Valcea sa facem un schimb de console de joc care sunt destul de scumpe cateva sute de lei,el mi-a trimis consola care am primito intro vineri iar sambata a doua zi consola lui sa stricat iar eu trebuia sa io trimit pe a mea luni iar ca urmare eu nu iam mai trimiso
dupa cateva luni am fost contactat de politie si am cazut la acord cu el sa ai trimit in schimb o suma de bani( 600 de lei) lam sunat si lam intrebat daca e de acord sa ai trimit bani in doua transe o data 300 si luna urmatoare inca 300. iam trimis 300 de lei o data iar acum trebuie sa ai trimit iar!
intrebarea me e daca nu ai mai trimit si ceilalti 300 de lei ce asi putea sa patesc?? Multumesc
Hmmm... nu mi se pare o fapta penala, s-ar putea ca Politia sa nu-l lase sa faca plangere penala sau sa o claseze, cred ca va trebui rezolvata in drept civil si cand va vedea cat costa un proces se va lasa pagubas. Problema din vina cui s-a stricat consola va trebui transata in drept civil, la fel de bine s-ar putea ca produsul sa fi fost prost si el sa fi stiut asta.
Mie imi pare inselaciune din moment ce ati oprit consola omului si nu i-ati trimis consola dvs la schimb, asa cum v-ati inteles. Mai mult cred ca exista un dosar penal si o sa fiti chemat la audiere la Politia care cerceteaza cauza, era bine daca va impacati cu persoana vatamata pentru a se clasa dosarul.