avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare personal contractual în instituții ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare personal contractual în instituții publce autofinanțate

un funcționar contractual în instituții publice autofinanțate poate primi salariu în funcție de câți bani aduce în unitate? sau trebuie respectat obligatoriu grila de salarizare?Dacă sunt 3 funcționari contractuali care pe hârtie au același salariu ( pp.1200 lei), iar unul dintre ei aduce venituri de 5000 lei într-o luna, cum sa primeasca același salariu cu celalat care aduce 200 lei într-o lună? nu este vreo reglementare să primeasca salariul în funcție de cat venit aduce?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:46, 24 Iunie 2011
nu, i se aplica grila de salarizare. :)
Interventie moderator: va rog continuati discutia in cadrul unui singur topic, astfel incat atat intrebarile, cat si raspunsurile, sa aiba logica si o succesiune normala. Multumesc!
@cantahoreanuharalambie a scris:
Veniturile (încasarile) unei instituții publice autofinanțate - sunt fonduri publice?? Salariații instituției facand parte din categoria personalului contractual.

@mihaicalinescu2005 a raspuns:
bineinteles ca sunt fonduri publice, atata vreme cat institutia care le produce, este publica, foloseste patrimoniul public, utilitatile publice, etc
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2011
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare ada9301 ada9301 Am terminat studiile superioare de lunga durata in 2008, am fost evaluata cu \"exceptional\" la sfarsitul anilor 2008 si 2009, dar cand s-au discutat ... (vezi toată discuția)
Salariu girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Ce salariu se poate acorda unui consilier juridic angajat la o societate comerciala cu jumatate de norma ? Dar pentru norma intreaga? (vezi toată discuția)
Concediu crestere a copilului ionut_suta ionut_suta Acum citeva zile v-am deranjat cu citeva intrebari legate de CCC.Am expus si varianta in care colegul meu primeste putin peste 2400 lei pe luna in condiitiile ... (vezi toată discuția)