avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in declaratie

Un var deal meu s-a declarat unicul mostenitor al buniciilor mei,in urma caruia a obtinut un certificat de mostenitor de la un birou notarial,in urma cu doi ani. Eu,personal pot sa-i fac o plangere penala scrisa la parchet despre acest fals sau doar prin instanta?
Trebuie sa faceti o plangere la politie si dupa cercetarea penala politia va trimite cauza la parchet si implicit in instanta.
Puteti desemenea formula o actiune in nulitate absoluta a certificatului de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune Georgian2all Georgian2all Buna ziua! As dori va rog, o lamurire cu privire la situatia in care ma aflu. Sunt mostenitor, alaturi de un var pe un teren + imobil in apropiere de BV.Varul ... (vezi toată discuția)
Plangere penala Nina1 Nina1 Buna seara Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals in semnatura privata.Parte din documentele anexate la plangerea penala au fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune stelatarta stelatarta bunica din partea tatalui a facut succesiunea dupa bunicul in 1993 si profitand de faptul ca nici tata nu mai traieste a trecut casa si terenul aferent pe ... (vezi toată discuția)