avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

bunica din partea tatalui a facut succesiunea dupa bunicul in 1993 si profitand de faptul ca nici tata nu mai traieste a trecut casa si terenul aferent pe numele celuilalt baiat.Mentionez ca in luna august a acestui an am aflat de succesiunea facuta de bunica, succesiune la care nu am fost chemata si nici intrebata. Se mai poate face ceva? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:07, 11 Septembrie 2011
Puteti incerca o actiune in anulare a certificatului de mostenitor care este imprescriptibila. Puteti depune si plangere penala pentru fals in declaratii.
plangere penala nu mai puteti depune pt fals in declaratii deoarece s-a prescris. consultati un avocat sa vedeti daca sunt motive pt a promova o actiune in instanta prin care aceasta sa constate nulitatea absoluta a certificatului de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea - vanzarea unui teren aflat in indiviziune adriana_25 adriana_25 Un teren ce apartinea bunicului meu si actualei lui sotii, bun comun, a fost vandut de aceasta fara a fi deschisa vreo succesiune si fara stirea celor 4 ... (vezi toată discuția)
Prblema importanta georgi18 georgi18 se mai poate intenta proces impotriva fratilor mei care la moartea tatalui meu au declarat ca nu exis si au luat toata mostenirea? (vezi toată discuția)
Sanctiuni mostenire Daniela Radu Daniela Radu Buna ziua, Ce sanctiuni sunt prevazute pentru 2 persoane care au deschis o succesiune (ce s-a si incheiat) si au declarat ca sunt singurii mostenitori. Erau ... (vezi toată discuția)