avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... EXAMEN LICHIDATORI
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

EXAMEN LICHIDATORI

Buna ziua .As dori daca stie cineva sa intru in posesia raspunsurilor la testele grila afisate pe situl UNIPIR .tardcom35@yahoo.com.multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 16:27, 28 Iunie 2011
Anul acesta au fost in grilele de examen suficient de multe intrebari din cele care au fost adaugate fata de anii precedenti. Depinde si de profesia pe care o aveti :
- pt un avocat este foarte greu sa invete contabilitatea;
- managementul este cea mai idioata materie din cele 4 pt orice profesie;
- dreptul si evaluarea sunt materii care se citesc usor si rapid pt orice profesie.

Dupa grile aveti sanse mari sa-l pierdeti, daca lucrati cu pixul in mana aveti sanse f mari sa reusiti.
Da, multumesc mai clar ce inseamna cu pixul ,sunt jurist ,iar contabilitate stiu cam 10%.De fapt este de ajuns sa invat testele 2011 postate pe situl oficial ?
nu este suficient sa le invatati ,in plus mai apar modificari si se mai schimba grilele , iar la contabilitate 10% este mai mult decat insuficient, problemele la contabilitate trebuie sa le invatati sa le rezolvati!la evaluare de exemplu au fost mai mult probleme de rezolvat, decat teorie nu tineti minte raspunsul la cifre, decat la noroc , mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen unpir 2013 Lacramioara Constantin Lacramioara Constantin Vreau sa dau examen anul acesta in toamna - daca se tine - si cautand pe site grile si raspunsuri de examen din anii precedenti am vazut ca sunt ceva persoane ... (vezi toată discuția)
A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)
Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)