avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Debitor rau platnic - dovada prin inregistrare a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Debitor rau platnic - dovada prin inregistrare a convorbirilor telefonice

Buna ziua! As dori sa intreb daca este admisibila administrarea probei audio a inregistrarii convorbirilor telefonoce purtate cu debitorul rau platnic si din care reiese ca acesta este de acord cu suma, ca imi plateste, dar nu intr-un moment apropiat! Va multumesc!:(
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:34, 27 Iunie 2011
In acest caz, dvs trebuie sa solicitati rcaminului restituirea sumei, intrucat prejudiciul nu a fost produs de dvs, ci de alta persoana urmand ca, respectivul camin sa recupereze paguba de la persoana vinovata.
In acest caz, puteti folsi orice mijloc de proba pe care il considerati util pentru dovedirea situatiei.
puteti proba si cu un martor ca prietenul dvs a fost de acord sa achite prejudiciul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune si naivitate pavio pavio Buna ziua, In decembrie 2009 o colega de servici de-a sotului, i-a propus acestuia sa faca un imprumut de 5000 lei la CAR pe numele lui, sub motivul ca ea ... (vezi toată discuția)
Imprumut Fedora Fedora Sunt la primul mesaj. Daca am postat unde nu trebuie imi cer scuze. In august 2008 dupa ce m-am despartit de sotul meu, inaintand si o cerere de divort, ... (vezi toată discuția)
Imprumut catalinat catalinat Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am o problema, am imprumutat o persoana cu o suma de banii, o parte din bani a fost data personal iar alta prin ... (vezi toată discuția)