avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neprezentare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

neprezentare

Daca eu, reclamant intr-un proces de divort, am depus deja dosarul, dar intre timp m-am razgandit si nu ma prezint la termenul stabilit, ce se va intampla ?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 14:33, 25 Iunie 2011
Sotia a depus cerere reconventionala prin care solicita si ea divortul?
Daca v-ati razgandit, mergeti la instanta chiar si inainte de termen si depuneti note scrise in care spuneti ca v-ati razgandit, ca renuntati la judecata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2011
Mihaela Enache, Avocat
In aceasta situatie , daca nu va prezentati dvs., in calitate de reclamant urmeaza ca cererea sa fie respinsa ca fiind nesustinuta.
Adica, pe romaneste, nu se pronunta divortul daca dumneavoastra nu va prezentati, prezumandu-se ca v-ati razgandit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mar4905 mar4905 Am primit citatie ptr actiune divort deschisa de sotie, actiunea este deschisa de anul trecut in august , si are ca prim termen 21 iunie 2011, ..1)ce se ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord dinuleasa dinuleasa Buna. Ma aflu in situatia in care, impreuna cu sotia mea am decis ca nu mai putem continua casnicia noastra si am depus o cerere de desfacere a casatoriei de ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la primul termen DoinaBell DoinaBell Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Sotul a depus la judecatorie cerere pt . divort. Eu , in calitate de parata am depus intampinare de ... (vezi toată discuția)