avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna ziua! in urma cu un an am dezbatut mostenirea(succesiunea) in urma decesului tatalui meu ,din patru frati am ramas doar doi pe certificatul de mostenitor si cu mama, ceilalti frati renuntind la dreptul lor.Anul acesta a decedat mama ce act trebuie facut pentru a ramane eu si fratele mostenitori.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 20:42, 26 Iunie 2011
daca ceilalti doi renunta, fix acelasi lucru ca si la tata.
dezbaterea succesiunii trebuie facuta. si fratii care doresc sa renunte vor da declaratie de renuntare la mostenire.
Dezbateti succesiunea si dupa mama, iar daca cei doi frati vor sa renunte veti ramane mostenitori dvs. si celalalt frate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa decesul unui parinte marietaciolan marietaciolan Buna dimineata,va rog sa-mi expicati si mie ce mai pot face in urmatorul caz: tata a decedat acum 15 ani,am fost 4 frati dar o sora a decedat si am ramas 3 ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire va rog sa ma ajutati bellmo bellmo am o intrebare referitoare la un teren ,este al tatalui meu si el a decedat in urma cu un an de zile si am ramas eu cu mama si cu sora mea si vreau sami ... (vezi toată discuția)
Probleme de mostenire leusan leusan Tatal meu a decedat.Are un certificat de mostenitor dupa tatal lor(bunicul) impreuna cu fratii sai , si mama sa pe cote parti ,fara a fi iesiti din ... (vezi toată discuția)