avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locuinta

as dori sa stiu daca se mai acorda locuri de casa pt tineri casatoriti.am un copil de 1,7luni si am dori sa avem propia locuinta si sa nu mai stau cu parintii,nu avem nici o proprietate dar ne-am dori tare mult una
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:31, 25 Iunie 2011
acea prevedere legala nu a fost abrogata. insa ar trebui sa intrebati la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de casa pentru tineri casatoriti ionut_alex ionut_alex Buna ziua stiu ca este o lege care prevede acordarea unui teren pentru construirea unei case tinerilor casatoriti , ce lege este ce prevede ea mai exat si la ... (vezi toată discuția)
Acordare teren primarie CostinelSocol CostinelSocol Buna ziua, Va rog sa ma ajuati !! Am 41 de ani sunt casatorit, am 2 copii, un venit total pe familie de 1000ron, si nu detin alte propietati inafara de ... (vezi toată discuția)
Tatal copilului nu doreste sa imi dea procura pt a iesi cu el din tara serafindiana serafindiana Buna ziua,am un copil de aproape 1 an,tatal lui locuieste in italia cu domiciliul acolo,insa copilul nu este incredintat exclusiv la nici unul dintre noi,tin ... (vezi toată discuția)