Buna ziua,am un copil de aproape 1 an,tatal lui locuieste in italia cu domiciliul acolo,insa copilul nu este incredintat exclusiv la nici unul dintre noi,tin sa precizez ca am fost data afara din casa in care locuiam fiind chiria pe numele lui,iar eu am venit in romania alaturi de copil.ce pot face daca el nu doreste sa imi dea procura,nu trimite nici un ban la copil.eu am locuinta si in italia si as dori sa plec in italia sa stau alaturi de mama mea.copilul este nascut in italia.chiar daca ma dat afara din casa pot sa il dau in judecata pt abandon de familie?si daca instanta hotaraste custodie comuna insa copilul sa imi fie incredintat mie pot iesi din tara fara acordul lui???tin sa precizez ca,copilul are toate conditiile necesare pt a locui cu mine
Ca sa scapati de toate aceste probleme va trebui sa deschideti un proces deoarece aveti nevoie de o hotarare judecatoreasca.
Ar fi indicat sa va angajati un avocat care se descurca bine in astfel de situatii deoarece exista multe aspecte care trebuie rezolvate.
Unde are tatal domiciliul in Romania?