avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tatal copilului nu doreste sa imi dea procura pt a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tatal copilului nu doreste sa imi dea procura pt a iesi cu el din tara

Buna ziua,am un copil de aproape 1 an,tatal lui locuieste in italia cu domiciliul acolo,insa copilul nu este incredintat exclusiv la nici unul dintre noi,tin sa precizez ca am fost data afara din casa in care locuiam fiind chiria pe numele lui,iar eu am venit in romania alaturi de copil.ce pot face daca el nu doreste sa imi dea procura,nu trimite nici un ban la copil.eu am locuinta si in italia si as dori sa plec in italia sa stau alaturi de mama mea.copilul este nascut in italia.chiar daca ma dat afara din casa pot sa il dau in judecata pt abandon de familie?si daca instanta hotaraste custodie comuna insa copilul sa imi fie incredintat mie pot iesi din tara fara acordul lui???tin sa precizez ca,copilul are toate conditiile necesare pt a locui cu mine
Cel mai recent răspuns: serafindiana , utilizator 19:49, 6 Mai 2012
Ca sa scapati de toate aceste probleme va trebui sa deschideti un proces deoarece aveti nevoie de o hotarare judecatoreasca.
Ar fi indicat sa va angajati un avocat care se descurca bine in astfel de situatii deoarece exista multe aspecte care trebuie rezolvate.
Unde are tatal domiciliul in Romania?
Acum el locuieste in italia,are parintii in romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor in strainatate Emi2016 Emi2016 Buna ziua. Am o sentinta de divort definitiva si irevocabila din 2012 prin care domiciliul copilului este stabilit la mama dar cu custodie comuna.In 2015 tatal ... (vezi toată discuția)
Stabilirea minorului cu mama in strainatate madalina-s madalina-s Buna ziua. am o fiica de 14 ani, sunt divortata de tatal acesteia de la varsta de 1 an al copilului. Copilul si tatal au o oarecare relatie, il viziteaza ... (vezi toată discuția)
Mama recasatorita in elvetia, tatal refuza sa dea spre crestere minora de catre mama si actuala familie. sanse de a obtine custodia doar mama? euioana10 euioana10 Salutare. Am divortat oficial acum un an la notar-neoficial eram despartiti de mult. Am o fetita de aproape 4 ani. M-am recasatorit recent in strainatate, voi ... (vezi toată discuția)