avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cumparare spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cumparare spatiu comercial

Exista o cere tip pentru cumpararea spatiului comercial in care momentan sunt chiriasi?
De unde se poate procura sau cum se intocmeste o asemenea cerere, ma poate ajuta cineva cu un model de cerere?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 11:28, 8 August 2008
Imi pare rau ca trbuie sa va spun ,intrebarea este ambigua. Cine este proprietarul spatiului ? ( locatorul ) . Mariiky
Scuze

Spatiul face parte din proprietatea privata a Primariei
primul pas ar fi sa faceti o cerere primariei sau societatii care administreaza aceste spatii din proprietatea privata a primariei prin care sa solicitati cumpararea spatiului respectiv. Ei o sa va dea un raspuns cu privire la conditiile in care poate fi achizionat.
Crerea e simpla.
Domnule Primar
Subscrisa S.C...................S.R.L. cu sediul........, J / / , CUI........., prin Administrator ................, va rog a aproba vanzarea spatiului situat in ...........................al carui chirias sunt din anul .......
Pentru Bucuresti cred ca exista o hotarare de consiliu general prin care chiriasi au drept de preemtiune la vanzarea spatiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea chiriasilor 112/95.og 40/99,protectia chiriasilor janos_robert janos_robert Un cetatean a locuit in spatiul primariei in calitate de chirias titular din anul 1992.....aceasta locuinta afost revendicata de proprietarul de drept in anul ... (vezi toată discuția)
Curte comuna cu spatiu public raluca_str raluca_str Buna, Am urmatoarea situatie: sunt coproprietar impreuna cu varul meu la o casa. In aceeasi curte, perete in perete mai este o casa. Curtea e comuna, iar ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata eleonora craciun eleonora craciun Buna, In cazul in care clientul nu achita facturile de marfa catre o societate comerciala, aceasta din urma inainte de al actiona in justitie pe client ii ... (vezi toată discuția)