avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort / Nebun
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort / Nebun

Buna ziua ! Daca ar fi sa divorteze mama mea de tatal meu , se poate restrictiona / evacua cumva din locuinta ? Eu am 19 ani , sora mea are 17 .
1. Omul este nebun , chiar si el isi da seama de acest lucru , si ne-a si zis ca atunci cand se enerveaza nu mai stie de el pur si simplu ne-a si avertizat ca sa nu cumva sa faca " ceva necugetat , ce sa regrete toata viata " . Are acea fata de om nebun , gesticuleaza si arata de parca este gata sa fara crima ( nu exagerez )
Inainte nu stiu de ce sau cine i-a zis sa ia XANAX , chiar si el a zis o data cand a intrerupt ca nu poate sa nu le ia ca se enerveaza usor DIN ABSOLUT NIMIC . De un an si jumatate de zile nu le mai ia .
2. A pus microfoane in casa , ne-a ascultat si luni intregi la rand , ne-a si aratat un clip audio ca sa ne arate ce vb noi cand nu este el acasa si doar acela avea 17 ore , o zi intreaga , si a zis ca ne-a inregistrat mereu . La telefoane mereu ne verifica .
GRAV - a aratat acele inregistrari la ALTII . Am 19 ani poate am si eu dreptul la INTIMITATE ?
3. Odata a facut asa de urat si de tare ca-mi simteam inima gata sa-mi sara din piept iar sora mea a intrat intr-un soc , nu mai putea respira si i s-a facut rau .
4. A strans-o de gat pe sora mea , pe mine , chiar si pe mama mea .
5. O urmareste mereu pe mama mea cand pleaca de acasa , odata chiar si cand am fost eu cu ea sa se uite de un job , ne-a urmarit si a facut scandal urat pe strada , se uitau si soferii la noi .
6. Acasa face un scandal , stam la etajul 3 , sa va zica vecinii de la parter :D chiar si pana la 3 - 5 noaptea .
7. De fata cu mine si cu sora mea , a amenintat-o pe mama mea ca daca pleaca de langa el o urmareste si face tot posibililul chiar sa plateasca pe altii s-o bata / omoare chiar cat are ea de trait .

Se poate pe timpul divortului sa i se restrictioneze cumva sa mai stea la langa noi ?
Casa este bazata pe un contract vanzare/cumparare intretinere , mama mamei mele este proprietara de drept cat ea este in viata .
Deci mama si tata sunt practic chiriasi , se poate face ceva in acest caz ? Legat doar de tata nu de mama mamei mele .

Va rog din suflet ca nu mai rezistam , am facut si nevroza , mama mea la psiholog i-a zis ca are la cap datorita stresului ceva ce-i produce uitare de memorie .
Cand o sa afle ca-l bagam in divort nici Dumnezeu nu cred c-o sa garanteze pentru controlul lui .

Ultima modificare: Duminică, 26 Iunie 2011
Cobacel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:13, 27 Iunie 2011
Da, se poate face cererea de evacuare sot turbulent chiar si asa. Am vazut soti evacuati si din propriile locuinte (proprietate personala).
Situatia este incurcata.
Nu poate fi evacuat decat provizoriu.Va trebui deschis divorul si partajul.
Va trebui dovedit ca va pune viata in pericol.Daca nu veti dovedi acest lucru dupa parerea mea actiunea mamei va fi respinsa...
Orice probatorii care dovedesc comportarea iresponsabila a tatalui(procese verbale de amenzi aplicate de politie,acte medicale care sa ii confirme un anume diagnostic),martori care cunosc situatia , trebuie folosite pentru ca actiunea mamei dvs sa fie admisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort problematic favorit.md favorit.md Sint in proces de divort cu sotul meu. Din pacate, trebuie sa stam in continuare in acelasi apartament. Este foarte violent. Deja am 3 certificate ... (vezi toată discuția)
Divort ioo.margareta ioo.margareta bana ziua,in data de 9 iunie o sa am procetul de divorti,sotul este agretivi,face scandal dar nu vrea sa divorteze eu am de la med leg. adeverinta nu avem ... (vezi toată discuția)
Intrebare mihaella23 mihaella23 Buna ziua,va rog frumos,as vrea sa stiu daca pot pune ordin de restrictie sotului spre a mai veni la mine acasa noi avand un minor si fiind inca casatoriti dar ... (vezi toată discuția)