avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale doua obiecte de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

doua obiecte de activitate

daca activez la un srl un ob de act secundar si il pastrez si pe cel principal at voi avea 2 ob de act principale??sau cum va aparea in actul constitutiv modificat??
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:42, 26 Iunie 2011
va aparea obiectul principal si cel/cele secundar/e
Daca obiectul care doriti sa-l autorizati exista deja in actul constitutiv la obiecte secundare nu trebuie sa faceti nicio modificare la acest act. Obiect de activitate principal poate fi doar unul...ca este principal sau secundar obiectul de activitate trebuie autorizat in urma depunerii unei cereri de inregistrare si a unei declaratii model 2 sau trei dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Autorizare obiect activitate si modificare date administrator rocs rocs Buna ziua. As vrea sa modific in actul constitutiv datele administratorului (si-a schimbat buletinul) si sa autorizez un obiect de activitate secundar care ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitate secundara yorgos yorgos Am infiintat recent un SRL cu activitate doar la terti. Am primit certificatul constatator conform caruia activitatea principala (cod CAEN 7490) este ... (vezi toată discuția)