avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata partiala a pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata partiala a pensiei alimentare

fostul sot nu mi-a platit pensie pt minor 3 luni, imediat dupa divort, apoi a inceput sa plateasca dar fara a-mi da si din urma. Ce pot face? Pot recupera cele 3 luni?
Cel mai recent răspuns: Alina2011 , utilizator 18:43, 29 Iunie 2011
simonette12 a scris:

Va puteti adresa unui executor judecatoresc pentru punerea in executare a hotararii respective.

Si oare ma costa mai mult decat face?
Nu, in nici un caz, iar cheltuielile de executare le veti recupera de la debitor.
multumesc pentru informatii ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare AnaKarina AnaKarina Buna ziua.am si eu o intrebare.am divortat de cateva luni iar fostul sot nu vrea sa plateasca pensia alimentara pentru cei doi copii minori in valoare de 266 ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie - caz de rea credinta? RaalManitiu RaalManitiu Buna Ziua, Va solicit sprijinul sau sfatul cu urmatoarea problema: De curand am introdus la parchetul de pe langa Jud Sect 1 plangere prealabila ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiva teetw116 teetw116 Buna ziua!In urma divortului ,minorul mi-a fost incredintat ,printr-o decizie definitiva!sotia mea a fost a fost obligata la plata pensiei alimentara ... (vezi toată discuția)