avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe perioada determinata

La incheierea de drept a unui contract de munca pe perioada determinata in baza carui articol se face incheierea de contract ( 56 lit I sau J ) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 27 Iunie 2011
Depinde de situatia concreta, cele doua texte la care va referiti sunt pentru situatii total diferite.

i) la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata;
j) retragerea acordului parintilor sau al reprezentantilor legali, in cazul salariatilor cu varsta cuprinsa intre 15 si 16 ani.
Eu ma refeream daca se inregistreaza dupa vechiul cod al muncii sau dupa cel actual , deoarece noul Revisal va intra in vigoare abia dupa 1 august a.c.
Va multumesc oricum !
Si noi trebuie sa ghicim la ce va referiti?
Pana se vor face modificari in revisal, dupa vechi.
In decizie scrieti art.56i din Codul muncii iar in Revisal inregistrati la 56j, pana se va modifica si Revisal-ul.
rodyk_11 a scris:

La incheierea de drept a unui contract de munca pe perioada determinata in baza carui articol se face incheierea de contract ( 56 lit I sau J ) ?


Decizia se va emite in baza art.56 lit.i C.mun., iar inregistrarea si transmiterea prin REVISAL o faceti cu art.56 lit.j C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal dupa noul cod al muncii denaeira denaeira Buna ziua, Am un contract care expira in 22.06.2011(era pe perioda determinata) si dupa noul Cod al Muncii este art.56,lit i,dar Revisal-ul nu s-a ... (vezi toată discuția)
Documente de intocmit in cazul cim pe per determinata Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu buna ziua! ce documente trebuie atasate mai exact in cazul in care expira termenul contractului individual de munca incheiat pe durata determinata? mai ... (vezi toată discuția)
Somaj si cim pe perioada determinata ancaolari ancaolari Pentru a beneficia de somaj in urma incetarii unui CIM pe perioada determinata, decizia angajatorului de incetare trebuie realizata cu ART 56 lit i) sau j) din ... (vezi toată discuția)