avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Refuzul acordarii unei copii a procesului verbal de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Refuzul acordarii unei copii a procesului verbal de constatare

Bine v-am gasit.
1. Am inteles (citind forumul) ca daca sunt partea vatamata (intr-un proces de lovire si alte violente) ar fi trebuit ca in termen de 15 zile decand am depus plangerea sa primesc o copie a procesului verbal. Am dreptate sau ma insel? Acel proces nu mi s-a adus la cunostinta.

2. Ce pot face daca desi le-am solicitat in scris politia nu mi-a raspuns in termen de 30 de zile? Am inteles ca ar trebui sa le mai trimit inca o hartie si daca nu mi se raspunde in termen de 15 zile va trebui sa-i atac pe contencios-administrativ, sau cum pot trece peste lenea, interesul sau parsivitatea lor?
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2011
creative_junkie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:56, 29 Iunie 2011
despre ce proces verbal vorbesti?
Procesul verbal de constatare la locul faptei, in urma solicitarii prin 112
vrocesul verbal de contraventie il solicita instanta nu dumneata...
Am spus : procesul verbal de constatare....

domnule hai sa ne facem intelesi...la infractiunea de loviri sau alte violente trebuie neaparat plangerea prealabila a dumneavoastra..ati depus-o la politie?deasemenea la infractiunea de loviri sau alte violente nu politistul constata leziunile ci medicul legist...ati fost la IML?politistii care se deplaseaza la sesizarile 112 nu fac nici un p-v de constatare la fata locului ci o fisa de interventie la eveniment...si acea fisa se cere tot de catre instanta nu de dumneavoastra.vad ca dumneavoastra ati uitat de cel care v-a lovit si acum luati politia la rost...duceti-va in instanta si instanata stie ce are de facut nu mai umblati dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Pot da in jedecata un politist? smn smn Sper sa ma ajutati la urmatoarea problema: Am apelat 112 deoarece mi s-a blocat intrarea in curte de 2 autoturisme, iar unul dintre detinatorii auto m-au ... (vezi toată discuția)
Politie martori Rus Ioan4 Rus Ioan4 in cazul in care un echipaj de politie ma surprinde asupra unei infractiuni,imi face proces verbal,eu nu recunosc nimic,nu au nici un martor,nu au nici ... (vezi toată discuția)
Din contestator in parte vatamata? y0sunt y0sunt Buna ziua. Acum 2 luni am depus o contestatie la un proces verbal de contraventie( pt apel abuziv 112) la sectia de Politie care a eliberat respectivul proces ... (vezi toată discuția)