Bine v-am gasit.
1. Am inteles (citind forumul) ca daca sunt partea vatamata (intr-un proces de lovire si alte violente) ar fi trebuit ca in termen de 15 zile decand am depus plangerea sa primesc o copie a procesului verbal. Am dreptate sau ma insel? Acel proces nu mi s-a adus la cunostinta.
2. Ce pot face daca desi le-am solicitat in scris politia nu mi-a raspuns in termen de 30 de zile? Am inteles ca ar trebui sa le mai trimit inca o hartie si daca nu mi se raspunde in termen de 15 zile va trebui sa-i atac pe contencios-administrativ, sau cum pot trece peste lenea, interesul sau parsivitatea lor?
domnule hai sa ne facem intelesi...la infractiunea de loviri sau alte violente trebuie neaparat plangerea prealabila a dumneavoastra..ati depus-o la politie?deasemenea la infractiunea de loviri sau alte violente nu politistul constata leziunile ci medicul legist...ati fost la IML?politistii care se deplaseaza la sesizarile 112 nu fac nici un p-v de constatare la fata locului ci o fisa de interventie la eveniment...si acea fisa se cere tot de catre instanta nu de dumneavoastra.vad ca dumneavoastra ati uitat de cel care v-a lovit si acum luati politia la rost...duceti-va in instanta si instanata stie ce are de facut nu mai umblati dumneavoastra.
Politie martori
Rus Ioan4
in cazul in care un echipaj de politie ma surprinde asupra unei infractiuni,imi face proces verbal,eu nu recunosc nimic,nu au nici un martor,nu au nici ... (vezi toată discuția)