avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Aprobare operatiuni bancare - persoane in state ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Aprobare operatiuni bancare - persoane in state diferite

Buna ziua,

Spuneti-mi, va rog ...
Persoana juridica romana, are un cont in euro pentru care au specimen de semnatura 3 persoane, in format A - B1 sau B2. Adica pentru orice operatiune va semna A cu B1 sau A cu B2.
Persoana A este in strainatate pentru ca de acolo e de origine, cum poate aproba operatiunile din cont alaturi de semnatura unei persoane B ?
Am inteles ca semnatura digitala in Romania inca nu exista ....
Alta solutie, va rog ?!?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2011
marius19841, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters200573 , utilizator 20:37, 27 Iunie 2011
Am citit tot aici pe forum ca exista semnatura digitala si in Romania dar, mai mult nu stiu sa va spun. Aveti in dreapta o caseta "Cautare in forum". Introduceti acolo "semnatura digitala", faceti clic pe lupa (cautare) si poate gasiti ceva ce va intereseaza pina vi se raspunde competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc? sotira sotira am o problema din sectiunea dreptul muncii si as dori sa stiu cum sa ajung in forum pentru a vizualiza si alte situatii in speranta ca voi regasi un subiect ... (vezi toată discuția)
Limita teren - probleme gogu_ologu gogu_ologu Doi vecini, proprietari cu acte "in regula" - fiecare au in stapanire conform actelor doua terenuri invecinate cu latura la strada de 12metri si adancimea de ... (vezi toată discuția)
Prevenire spalare de bani marius19841 marius19841 Buna ziua, Va rog spuneti-mi ... Sunt presedinte al unei fundatii umanitare. Recent mi s-a promis o donatie din strainatate. Conditiile erau sa deschid ... (vezi toată discuția)