avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante

Buna ziua:)

Va rog sa ma ajutati sa gasesc o rezolvare la urmatoarea situatie: am un S.R.L. care a incheiat un contract de vinzare -cumparare produse cu o firma din Galati, datele de identificare fiind trimise de partener prin e-mail. Am livrat produse , impreuna cu factura la aceea firma prin curier rapid, existind semnatura de primire. Facturile au ramas neachitate, clientul nu mai raspunde la telefon, drept pentru care am vrut sa inaintam o actiune pe cale judecatoreasca, dar am constatat cu mirare ca datele trimise de partener erau ale firmei-mama, care este in Iasi. ! Astfel, facturile au fost emise pe codul fiscal si numar inregistrare ORC pentru firma mama din Iasi, iar contractul este incheiat cu adresa punctului de lucru din Galati si cod de inregistrare fiscala si numar inregistrare ORC ale firmei-mama din Iasi.

Ce putem face in aceasta situatie?!

Am sunat la firma din Iasi, dar ei au spus ca nu aparem la ei ca si furnizori, sa luam legatura cu cei din Galati.

Va multumesc:)
:) Ca va fi actiune in pretenti, ori plangere penala pe 215 C.pen., intr-un fel sau altul exista o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o firma comerciala: se poate trimite doar copia bonului fiscal pe e-mail? mitza67 mitza67 Sunt student si vreau sa incep o afacere. Am creat un s.r.l. si, pentru ca stau in chirie in Bucuresti, nu pot inregistra casa de marcat pe domiciliul actual, ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru a incasa in cont a facturii emise de alta societate ririana ririana Buna ziua, Caut solutie pentru urmatoarea situatie: Societatea A detine magazin online si vinde atat produsele ei cat si pe cele ale altei societati B (pe ... (vezi toată discuția)
Colet expediat fara plata ramburs 4ndr31s 4ndr31s Buna ziua, Sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Pe scurt speta este urmatoarea: - am dat comanda de cateva produse la o firma din bucuresti (comanda ... (vezi toată discuția)