avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz in perioada concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz in perioada concediului medical

Ce se intampla cu functionarul public aflat in concediu medical atunci cand institutia se reorganizeaza si urmeaza sa se organizeze examen ,ca urmare a reducerii numarului de personal ?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 18:47, 2 August 2011
cat se afla in concediu medical are postul rezervat. (L188/1999, art. 83 (3))

se intelege ca postul lui nu se poate scoate la concurs (examen).

cand se intoarce la servici, din concediu medical, examenu' trebuie sa se fi dat, pe numarul de posturi reduse...

cine poate sti "ce se intampla" cu el?!

... ca are si el preaviz.
Ultima modificare: Marți, 2 August 2011
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz concediere femeie gravida Remes Remes Buna ziua stimati avocati, sotia mea este insarcinata, a notificat angajatorul in scris despre starea ei ( angajatorul este ministerul de finante) si cu ... (vezi toată discuția)
Examen pe un post suspendat?! sasa25 sasa25 Sotia mea ocupa un post de consilier superior temporar vacant la o institutie deconcentrata din data de 11.05.2010'...pana la incetarea mandatului de primar\", ... (vezi toată discuția)
Rezervarea postului aferent functiei publice in situatia ccc nickbrai nickbrai BUNA ZIUA, As dori si eu cateva opinii cu privire la situatia unei persoane aflate in CCC caruia i s-a desfiintat postul si i-a fost rezervat totusi un alt ... (vezi toată discuția)