avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

incetarea contractului de munca este art. 81 sau 79?
l-am gasit pe net la ambele nr.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 28 Iunie 2011
Art.79 se referea pana la 01 mai la incetarea contractului prin demisie.
Art.81 se refera de la la 01 mai la incetarea contractului prin demisie.
S-a facut renumerotarea articolelor codului muncii.
liliana v a scris:

incetarea contractului de munca este art. 81 sau 79?
l-am gasit pe net la ambele nr.
va multumesc

Pana la republicarea Codului Muncii din 18.05.2011 in Monitorul Oficial, demisia era prevazuta la art.79 , dupa aceasta republicare demisia este prevazuta la art.81.

In Revisal , pana la aparitia noul program, demisia se va inregistra tot cu art.79 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aricole gresite in revisal claud1u claud1u buna ziua a mai intalnit cineva aceasta problema? articolele de incetare contract din Revisal sunt gresite. ex. art 79 lipseste. art 56 lit j este incurcat ... (vezi toată discuția)
Codul muncii aplicabil cu 01.05.2011 Bora Irina Bora Irina Am o mare problema: Catre sfarsitul lunii aprilia am achizitionat o brosura \"Codul Muncii\" cu modificarile prfevazute de Legea nr. 40/2010, pus in vanzare de ... (vezi toată discuția)
Demisie art 79 sau 81 conf noului cod republicat??/ alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Astazi am avut doua decizii de incetare conf art 79-7 respectiv 79-4; conf Codului Muncii Republicat la ... (vezi toată discuția)