avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... aricole gresite in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

aricole gresite in revisal

buna ziua
a mai intalnit cineva aceasta problema?
articolele de incetare contract din Revisal sunt gresite.
ex. art 79 lipseste.
art 56 lit j este incurcat cu lit i.
cred ca si latele, eu doar de acestea m-am lovit.
ma poate ajuta cineva?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 16 Septembrie 2011
dupa ce Codul Muncii a suferit cateva modificari importante, acesta a fost republicat si renumerotat astfel, art. 79 (Demisia) a devenit acum art. 81.
Este o mare problema in tara asta. Apare noul cod al muncii dar nu il gasesti nicaieri, numai te lovesti de el. Seleceteaza si tu articolul care te intereseaza, ca in dreptul lui scrie ce reprezinta. Mai sunt multe altele gresite in revisalul nou, dar asta este. De exemplu la sporuri, la mine la oamenii care sunt platiti dupa orar difera in fiecare luna suma de la vechime, dar daca programul cere suma asta trebuie scrisa. Si la sporul de noapte la fel, nu in fiecare luna este la fel, nici la ore nici la suma.
art 81 se refera la incheierea unui cim pe durata det, nicidecum la demisie , demisia este regl.de art.79, nu mai dati informatii eronate
va rog frumos ca dumneavoastra sa va informati inainte sa comentati. Dupa ce Codul Muncii a suferit modificari a fost republicat si RENUMEROTAT. in urma renumerotarii art. 79 (Demisia) a devenit art. 81.

Va recomand sa va uitati in Monitorul Oficial, Partea I nr. 345 din 18.05.2011
buiavasi a scris:

art 81 se refera la incheierea unui cim pe durata det, nicidecum la demisie , demisia este regl.de art.79, nu mai dati informatii eronate


Informatii eronate dati dvs ... daca va uitati in Monitorul Oficial la care a facut referire colegea noastra veti vedea Codul Muncii -republicat, iar la art.81 reglementata demisia ... de asemenea, il gasiti in sectiunea documente utile din cadrul acestui site.

Alte discuții în legătură

Demisie liliana v liliana v incetarea contractului de munca este art. 81 sau 79? l-am gasit pe net la ambele nr. va multumesc (vezi toată discuția)
Revisal 2011 dumi32 dumi32 Actele aditionale de prelungire a unui cim pe perioada determinata se trec in revisal (vezi toată discuția)
Incetare cim demisie anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul cand un angajat isi da demisia pe 13 dec 2011, termen preaviz 20 zile lucratoare care se termina pe 12 ian ... (vezi toată discuția)