avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reguli ce trebuiesc respectate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reguli ce trebuiesc respectate

Trebuiesc respectate anumite legi , norme de securitate in ceea ce priveste functionarea unui magazin cu bijuterii de lux ( pietre pretioase) , gen : vitrine prevazute cu usi care pot fi incuiate, sistem functional video, grilaj de protectie, etc?
Cu stima

Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 22:52, 27 Iunie 2011
Da. Cu atat mai mult daca este magazin de bijuterii.

LEGE nr. 333/ 2003 [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 27 Iunie 2011
ContSters98245, utilizator
In cazul in care aceste reguli nu sunt respectate si este sesizat OPC-ul se poate sa se aplice sanctiuni?
Cu stima
Se poate sesiza politia. De obicei politia face vizite de verificare si face recomandari. Amenda era cred 3000 ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin ContSters213096 ContSters213096 buna seara! momentan lucrez intr-un magazin cu produse de lux constand in bijuterii cu pietre pretioase(diamante, safire, rubine etc.) iar in urma cu doua zile ... (vezi toată discuția)
Mijloace de a proba ca bunurile furate din casa (bijuterii) imi apartin ;nu s-au mai recuperat iar la casele de amanet descrierea este sumara maiincolo maiincolo Cum pot proba ca mi s-au furat unele bunuri (bijuterii) daca hotul nu a dus decat o parte din bijuterii la casele de amanet iar politia nu a facut perchezitie ... (vezi toată discuția)
Politia spune ca ... Qala Qala Am un magazin cu produse de profil I.T. de dimensiune relativ reduse, deci nu pot spune ca am marfa de foarte mare valoare. Am doi pereti comuni cu vecinii, ... (vezi toată discuția)