avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in declaratii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in declaratii

ma intereseaza o incadrare juridica a unei spete: in fapt de aprox. 1 an de zile nu mai am avocat la un dosar de partaj. la 01.06.2011 fostul avocat care a asigurat subsituirea se prezinta la arhiva si dandu-se drept avocatul meu in dosarul meu de partaj, i-a dosarul il citeste,solicita si obtine copii din dosarul de partaj care e la fond. ce fapta penala este savarsita de avocatul respectiv? va multumesc?
mihaile! tu esti bun ca aparator al avocatilor infractori
Daca nu exista o cerere care sa ateste incheierea sau rezilierea contractului de asistenta juridica cu acel avocat sau nu s-a luat act de declaratia dvs , nu prea este vorba despre nicio infractiune.
Este inregistrat o astfel de cerere la birorul avocatial ?
De asemeni , daca renuntarea la serviciile avocatului nu este stipulata in incheierea de sedinta , va loviti de aceeasi situatie.

N.B.
Indiferent de problemele dvs , nu sunt justificate afirmatiile facute la adresa unui avocat
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!maine am proces Mihai Strimbeanu Mihai Strimbeanu daca procurorul schiba incadrarea juridica din 291 Cp in 290 Cp si 292 Cp cu aplic.art.33 lit.a Cp trebuie sa cheme patrea vatamata sa-i aduca la cunostinta ... (vezi toată discuția)
Se poate încheia un contract de asistență juridică între un avocat și una din părți, retroactiv, dacă cererea de chemare în judecata a fost anulată ca netimbrată? db03uie db03uie Va rog sa ma ajutati cun un raspuns cu temei legal: se poate incheia un contract de asistenta juridica intre un avocat si una din parti, retroactiv, daca ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata constand in onorariu avocat pentru redactare actiune ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! Pot cere cheltuieli de judecata onorariu avocat daca acesta doar mi-a redactat cererea de chemare in judecata? (contracost desigur) Mai departe ... (vezi toată discuția)