avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract de munca pe perioada determinata - suplinitor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract de munca pe perioada determinata - suplinitor necalificat in invatamant

Buna,

va rog a ma ajuta cu un raspuns, in masura in care se poate. Sunt educatoare, incadrata suplinitor necalificat, cu un contract de munca pe perioada determinata pentru anul scolar 2010-2011. Contractul se incheie la data de 17 iunie 2011, urmand perioada concediului legal de odihna. Ultima zi de concediu legal de odihna este 15 august 2011. De la data de 1 septembrie 2011 voi ocupa un post similar, cu aceeasi incadrare.
Intrebarea este: ce se intimpla cu aceste 2 saptamani, respectiv intervalul 15.08-01.09.2011? Pot plati contributiile sociale pe cont propriu pentru a nu avea aceasta intrerupere? Si daca da, unde si cui ma adresez?
Ma incadrez cumva la " se afla in perioada de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata si inceperea unui alt contract de munca pe durata determinata, asa cum este aceasta definita de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare; " in cazul in care doresc un copil in anul urmator?

Va multumesc mult!

Revenind asupra subiectului postat, ceea ce ma intereseaza este : daca in anul urmator voi ramane insarcinata, avand 12 luni in care am obtinut venit, dar cu aceasta intrerupere de 2 saptamani, aflandu-ma intre 2 contracte pe perioada determinata, voi putea obtine indemnizatia pentru cresterea copilului 2 ani?

Multumesc...din nou!
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2011
elena_ionescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:00, 28 Iunie 2011
Domnul Tudor Valeriu v-a explicat ca nu sunt probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate acorda concediu crestere copil daca nu am lucrat 12 luni fara intrerupere? adeliana adeliana Buna ziua, Va rog, am nevoie de cateva lamuriri. Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc cam pe 15 august 2014. Lucrez cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Somaj ,angajare,concediu prenatal crysstyle crysstyle Sunt insarcinata in 5 luni,in luna nov-dec trb sa nasc.In primele 2 luni de sarcina am beneficiat de indemnizatie crestere copil (cc1),apoi 2 luni jumate am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ela_sirbu23 ela_sirbu23 buna ziua sunt insarcinata in 30 de saptamani si deoarece nu mi se da prenatalul decat la 31 de saptamani rezulta o intrerupere de 7 zile in contractul de ... (vezi toată discuția)