avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma de studii completata gresit
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma de studii completata gresit

cind am ridicat diploma de studii am constatat ca anul nasterii este gresit iar pe foaia matricola mi-au gresit numele(doar pe prima pagina)
am incercat sa vorbesc cu cineva de la facultate si au inceput cu plimbarile...
nimeni nu imi spune care e procedura de intrare in legalitate!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:40, 28 Iunie 2011
Universitatea/facultatea trebuie sa aiba o procedură interna privind eliberarea documentelor care atestă studiile efectuate; in acea procedura se mentioneaza si modul in care se fac rectificarile in cazul in care actul de studii are greseli de completare.
Faceti o cerere catre rector in care expuneti problema si in care cereti rectificarea diplomei.
Acest lucru se va face pe verso-ul diplomei, cu tus rosu iar modificarile vor fi certificate de catre rector si secretarul sef.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare foaie matricola Oana Veronica Oana Veronica Buna ziua, Acum putin timp am realizat ca mi-am pierdut diploma de licenta si am trecut prin procedura standard de solicitare a unui duplicat - anunt in ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Supliment la diploma selesdacian selesdacian Buna ziua !Ma confrunt cu urmatoarea problema: Nu stiu carei Facultati/universitati trebuie sa ma adresez pt a primi suplimentul la diploma! In anul 2007 am ... (vezi toată discuția)