avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor la o bataie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor la o bataie

Buna ziua, anul trecut in aceasta perioada a avut loc o bataie la care eu am fost chemat de martor si am dat declaratie, politia are dreptul sa ma ia cu forta sa dau declaratie iarasi acum? M-au amenintat la telefon ca daca nu ma prezint la sectie sa dau declaratie ma ia cu forta din casa si amenda este pana la 5000 de lei. Astept un raspuns, va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Ionescu , Avocat 14:57, 29 Iunie 2011
Cum adica ati fost chemat martor la o bataie? Era un meci de box organizat, sau ce?

Da, va pot lua cu forta, este in interesul actului de justitie sa dati aceasta declaratie, in calitate de cetatean, aveti si obligatii, pe langa drepturile pe care le invocati.
Martorii sunt persoane ce relateaza in mod obiectiv anumite evenimente la care au participat si sunt utili in scopul procesului, acela de aflare a adevarului. Este normal sa fiti citat sub sanctiunea amenzii.. La cum prezentati lucrurile, totul are un aer de vestul salbatic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii prealabile - amenintare, minor, conditii RorbertIonut RorbertIonut E vorba de o poveste foarte foarte urata. Am fost amenintat de 1 elev de la liceu,ma amenintat in fata la directoare si pe email,inca am mesaju. A depus mama ... (vezi toată discuția)
Sunt obligati sa ma cheme la proces daca nu sunt de acord? spiraluca spiraluca Buna ziua, Anul trecut am fost martora la un conflict in parc. Am fost chemata la politie sa dau declaratie, am dat chiar doua declaratii pana acum si azi am ... (vezi toată discuția)
Declaratie propria raspundere privind nunta adriana_m_2005 adriana_m_2005 Am fost cautata de un agent de la politia economica prin care mi se cerea sa dau o declaratie pe propria raspundere privind nunta care am avut-o anul trecut. ... (vezi toată discuția)