avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Factura + chitanþã pentru prestãri servicii ...
Discuție deschisă în Traduceri

Factura + chitanþã pentru prestãri servicii traduceri

buna,

am si eu o intrebare. Daca sunt traducator autorizat dar nu am chitantier sunt obligat sa eliberez factura? ideea este ca nu imi castig existenta din asa ceva fiindca fac cam 2-3 pe an. Problema este ca am facut o traducere prentru o persoana care initial nu dorea factura dar acum are nevoie de asa ceva. Prin urmare, va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: forbudenfrukt , utilizator 23:30, 29 Iunie 2011
multumesc de informatii. sunt foarte utile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emiterea facturii + chitanþã stepano stepano In cazul in care traduc un document pentru o persoana fizica (nu firma), emit si factura si chitanta? Sau este de ajuns chitanta? Multumesc (vezi toată discuția)
Pfa traducator, am cif, pot sa iau casa de marcat ? oliviacarmen oliviacarmen Ajutor! Sunt PFA traducator, inregistrat la ANAF (am CIF), dar nu la ORC(nu am CUI). Vreau sa-mi iau casa de marcat. Pot? Am vazut ca din unul din actele ... (vezi toată discuția)
Factura pentru traduceri adelina_g07 adelina_g07 Buna ziua, Ce documente trebuie sa cumpar pentru un PFA in domeniul traducerilor? Pana acum am achizitionat Registrul Incasari si Plati precum si Registrul ... (vezi toată discuția)