avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere reconventionala cu intampinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere reconventionala cu intampinare

Am deschis un proces iar parata a depus intampinare cu cerere reconventionala. Din cerere nu reiese ca se solicita daune sau cheltuieli de judecata. Cum pot ataca Cererea reconventionala, ca sa se respinga? Care e procedura care sa fie in favoarea mea?Multumesc, astept raspunsul dv.:(
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 16:14, 30 Iunie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la termenul urmator de judecata, dar nu mai tarziu de data in care mai sunt 5 zile pana la acel termen, depuneti intampinare ( 2 exemplare) la reconventionala. Nu se retine ce solicita ei in acea cerere, ca nu spuneti, dar trebuie sa va aparati la fiecare capat de cerere, cu raspunsuri ( in fapt si in drept) si cu exceptii - daca exista.
De mentionat ca nu e obligatoriu, dar daca admiterea reconventionalei va va aduce un prejudiciu sau va impiedica sa ajungeti la un rezultat cu actiunea principala, e de dorit sa intocmiti aceasta intampinare.
De aceea au recomandat repondentii de mai sus angajarea unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere intampinare summergiulia summergiulia am fost citata ca parata in procesul de divort.Pe citatie scrie ca am obligatia de a depune intampinare,cu 5 zile inainte de termnul syabilit.Prinsa cu ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala cu obligarea reclamantului la plata intretinere minor geanina2011 geanina2011 buna ziua! am primit citatie pentru vizitare minor si sunt de acord cu aceasta doar ca am facut cerere reconventionala pe care o voi depune la judecatorie ca ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru sot mamalui Stefan mamalui Stefan Buna ziua, sotul meu a primit o citatie pentru a se prezenta la un proces intentat de fosta sotie,in vederea majorarii pensiei pentru minora aflata in ... (vezi toată discuția)