avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plangere - mama fugita de acasa cu copilul minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plangere - mama fugita de acasa cu copilul minor

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: mama a plecat de acasa cu un alt barbat, luand si copilul minor cu ea (plecata de miercuri, 22.06.2011). Tatal a incercat disperat sa-i gaseasca, a fost si la politie (dar i se spune ca daca e plecat cu mama naturala nu au ce sa faca), etc.
Ce proceduri ar trebui sa urmeze tatal pentru a-si gasi copilul?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cab.Av.Doroiman Camelia , Avocat 17:22, 28 Iunie 2011
sa depuna plangere penala pentru rapire, daca mama nu are incredintarea minorului,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor rapit de tatal biologic ContSters386287 ContSters386287 Sunt mama unui minor. Sunt parintele lui legal. Tatal copilului a furat acest copil. El nu este parinte legal. Este un barbat foarte violent si nu nu imi ... (vezi toată discuția)
Sotia a plecat de acasa Melore Melore Va salut!Am si eu o intrebare,sotia mea a plecat de acasa motivand ca se duce cu fetita cea mai mica de 3 ani la un control medical,fetita are astm,si nu s.a ... (vezi toată discuția)
Copil luat de mama. Imparatul Imparatul Sunt plecat la munca in Spania. Copilul mi-a fost incredintat mie spre crestere si educare prin hotararea de divort. Eu sunt l amunca in Spania, si trimit ... (vezi toată discuția)